Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Jakob Hansen

Leandro Paredes - hvem er det?

PSG sikrede sig i dag Leandro Paredes, da man hentede ham i Zenit Saint Petersburg. Men hvem er denne argentiner egentlig?
Paris Saint-Germain har igen været ude og handle, og tidligere i dag kunne man præsentere Leandro Paredes. Den 24-årige argentiner skifter til franskmændene per dags dato på en fireårig kontrakt, som løber indtil sommeren 2023. I denne artikel kan du læse meget mere om Paredes.

Leandro Paredes blev født den 29 juni 1994 i San Justo, Argentina. I en tidlig alder skiftede han til storklubben Boca Juniors, hvor han fik en stor del af sin fodboldopvækst. I en alder af blot 16 år fik Paredes sin første kamp i Boca Juniors-trøjen, da han debuterede i 0-2 nederlaget til Argentinos Juniors.

I de efterfølgende sæsoner fik Paredes flere kampe for Boca, og interessen fra Europa begyndte at stige. I 2014 fik han endelig chancen, da italienske Chievo lejede Paredes i en halvsæson. Her fik den unge argentiner dog aldrig rigtigt noget spilletid, men røg alligevel videre på en ny låneaftale efterfølgende, da Roma havde fået øjnene op for ham.

I Roma havde Paredes større succes og efter et år på lejeaftale, besluttede hovedstadsklubben sig i 2015 for at købe Paredes for 45 millioner danske kroner. Herefter blev det blot til en nyt låneophold, da Empoli fik rettighederne til midtbanespilleren i sæsonen 2015/2016. Opholdet hos Empoli blev dog en større succes, og det endte med 33 Serie A-kampe i sæsonen.

Nu havde Zenit Saint Petersburg fået øjnene op for Paredes, og derfor købte russerne ham af Roma i sommeren 2017 for en overgangssum på 180 millioner danske kroner. Her har han været fast mand siden skiftet, og har imponeret så meget, at Paris Saint-Germain i dag præsenterede ham som ny spiller i klubben.

Leandro Paredes kan begå sig på den defensive eller centrale midtbane. Specielt hans defensive styrker virker til at have tiltrukket PSG, da man mangler en oprydder bag de mange offensive spillere. Samtidig er Paredes teknisk god, og kan sagtens begå sig i det fremadrettede spil.

I øjeblikket står midtbanespilleren noteret for ni landskampe for det argentinske landshold, hvor han fik sin debut i 2017. Han var tæt på at blive en del af Argentinas VM-trup sidste sommer, men blev sorteret fra umiddelbart inden slutrunden.


Profil
Leandro Paredes
Nationalitet: Argentiner
Landskampe: 9 (1 mål)
Alder: 24 år
Position: Midtbanespiller

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER