Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Michael Ehrhorn

Newcastle United misser stor Premier League-handel

Newcastle United er på jagt efter forstærkninger, men nu ser det ud til, at man må droppe en række prominente navne.

Newcastle United har besluttet at trække sig fra jagten på Evertons stjernespiller Dominic Calvert-Lewin. Den 26-årige angriber har længe været rygtet til at være interesseret i et skifte til det nordøstlige England, og optimismen om en aftale har præget samtalerne mellem de to klubber.

Men jagten på Calvert-Lewin ser nu ud til at have kostet Newcastle chancen for også at sikre sig den talentfulde forsvarsspiller Jarrad Branthwaite. Efter at Everton i sidste sæson fik en pointstraf for ikke at overholde Premier Leagues regler om bæredygtighed og rentabilitet, er klubben nu ivrige efter at rette op på situationen og undgå yderligere sanktioner.

Journalisten Keith Downie fra Sky Sports har via sociale medier afsløret, at Newcastle United ikke længere forsøger at indgå en aftale med Everton om Calvert-Lewin, hvilket sandsynligvis også betyder, at Branthwaite ikke vil skifte til Magpies i denne omgang.

Evertons beslutning om at holde fast i deres spillere understreger deres forpligtelse til at stabilisere klubbens økonomi og konkurrencedygtighed på lang sigt.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER