Daniel Ehmsen

Medie: Manchester United slår transferrekord ved køb af superstjerne - dødsdommen til Eriksen

Første transfervidue med Sir Jim Ratcliffe i spidsen giver en ny transferrekord i Manchester United.

Manchester United er klar til at bryde klubbens nuværende transferrekord i forsøget på at hente den blot 19-årige Joao Neves i Benfica. 

Det beretter det portugisiske medie Record. 

Tilbage i sommeren 2016 betalte Manchester United 818 millioner kroner for at hente Paul Pogba tilbage til Manchester, efter den franske midtbanespiller var skiftet gratis fra Manchester til Juventus fire år forinden. 

Selvom transfersummerne generelt er skudt i vejret, så står den rekord stadig til trone på Old Trafford. Det kan dog være et spørgsmål om tid, før den bliver slået. 

Record skriver nemlig, at Benfica-stjernen Joao Neves kan blive manden, der overtager titlen som den dyreste spiller i Manchester Uniteds historie. 

Ifølge mediet så er Manchester United forberedt på, at forhandlingerne for den unge midtbanespiller vil begynde omkring 746 millioner kroner og derfra skal de to klubber forsøge at blive enige. 

Benfica er kendt for at være hårde at forhandle med, og da Joao Neves forlængede sin kontrakt i sommeren 2023, står den portugisiske storklub med gode kort på hænderne for at få en stor sum for det 19-årige supertalent. 

Joao Neves spiller samme position som Christian Eriksen, hvilket kan være det sidste søm i kisten for danskerens karriere i Manchester United.
 

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER