Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Morten Pedersen

Mandagens engelske rygter

Engelske storklubber jagter tysk stjerne, Chelsea vil have ny angriber, og der kan blive problemer i Arsenal, hvis de henter spanier. Det her er mandagens engelske rygter.

Arsenals manager Mikel Arteta kan få problemer med nogle af sine spillere, hvisl klubben henter den 21-årige Nico Williams fra Athletic Bilbao på grund af spillerens lønkrav. (Express)

Chelsea er også interesseret i Williams, der også er på blokken hos PSG, der jagter en erstatning for Kylian Mbappe, der er skiftet til Real Madrid. (Teamtalk)

Liverpool, Manchester City og Arsenal skulle være blandt fem klubber, der stadig overvejer at hente Joshua Kimmich, hvis han forlader Bayern München. (Sky Sport)

Chelsea er interesseret i den 21-årige tyske angriber Maximilian Beier fra Hoffenheim. (Bild)

Manchester Uniteds tidligere hollandske angriber Ruud van Nistelrooy er i dialog med United om at blive en del af trænerteamet omkring Erik ten Hag. (Fabrizio Romano)

Newcastle vil sælge Callum Wilson, hvis de kan blive enige med Everton om at købe Dominic Calvert-Lewin. (Football Insider)

Crystal Palace har en potentiel afløser på blokken, som er “endnu bedre” end Michael Olise, der kan skifte til Bayern München. (Talksport)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER