Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Daniel Hvalsø Carlsen

Mandagens engelske rygter

Pep stopper i Man City til næste sommer. Thomas Frank er et varmt trænernavn. Højbjerg forlader Tottenham. Her kommer mandagens engelske rygter.

Manchester City-træner Pep Guardiola forventes at stoppe i klubben, når hans nuværende kontrakt løber ud til næste sommer. (Mail)

Manchester United har ført samtaler med repræsentanterne for Brentford-manager Thomas Frank og den tidligere Chelsea-boss Mauricio Pochettino. Erik ten Hag står over for at blive fyret. (Telegraph)

Thomas Frank har holdt møder med Chelsea, da de leder efter en manager til at efterfølge Pochettino. (Christian Falk)

Den tidligere Brighton-manager Roberto de Zerbi er det fjerde navn på Chelseas liste i deres søgen efter en ny manager. Thomas Frank, Leicester Citys Enzo Maresca og Ipswich Towns Kieran McKenna er de andre. (Mail)

Leicester-boss Maresca har afvist en henvendelse fra Sevilla, da han ønsker at blive i Premier League og venter på et svar fra Chelsea efter de seneste samtaler med Stamford Bridge-klubben. (Fabrizio Romano)

Manchester United er indstillede på at vente til efter sommerens transfervindue lukker, før de sikrer den engelske midtbanespiller Kobbie Mainoo på en forbedret kontrakt. (Telegraph)

Aston Villa har aftalt en to-årig aftale, og mulighed for yderligere et år, med den 30-årige engelske midtbanespiller Ross Barkley, som kan forlade Luton Town efter deres nedrykning fra Premier League. (Football Insider)

Marokkos midtbanespiller, Sofyan Amrabat, siger, at han vil tale med Manchester United om sin fremtid - Old Trafford-klubben har mulighed for at ændre sit lån fra Fiorentina til et permanent skifte. (Ziggo Sport, via Metro)

Pierre-Emile Højbjerg forventes at forlade Tottenham i jagten på mere spilletid. (Football Insider)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER