Michael Ehrhorn

Klopp-assistent afslører: Her fik jeg at vide at han stoppede

Liverpool-assistent Pep Ljinders har afsløret detaljer om samtalerne, han havde med Jurgen Klopp, der gjorde det klart, at deres tid på Anfield var ved at være forbi.

Pep Ljinders har beskrevet, hvordan Jurgen Klopp informerede ham om, at hans tid som Liverpool-manager var ved at nå sin afslutning måneder før hans exit-plan blev formelt annonceret.

Den 56-årige tysker sendte chokbølger gennem Premier League i sidste måned, da han afslørede, at han ville træde tilbage til sommer. Han har været i spidsen for holdet i over otte år, siden han tiltrådte klubben tilbage i oktober 2015.

Mens Klopps beslutning kom som en overraskelse for mange, var der nogle på Anfield, der var inde i kredsen. Det inkluderer Klopps mangeårige assistent og fortrolige ven, Pep Ljinders, som indrømmer, at de havde samtaler om at forlade klubben i løbet af sommeren.

På en pressekonference inden søndagens Carabao Cup-finale åbnede Ljinders op for de diskussioner, han havde haft med Klopp. Han sagde: 

"Ingen vil erstatte Jürgen. Jeg var ærlig, når vi havde snakken for lang tid siden - for mig var det klart, og det gjorde det nemmere for mig. Vi vidste det i sommer, 'OK, vi nærmer os slutningen af dette projekt'.

Han fortsatte derefter med at forklare, at han tidligere har afvist tilbud om at starte sin egen karriere som manager.

"Jeg har altid fået tilbud, og mit hjerte siger ja, men min loyalitet over for Mike [Gordon] og Jurgen sagde nej. Så vi blev enige om at afslutte dette projekt sammen, og det er den rigtige måde at gøre det på. De vil finde en ny træner med ideer, og jeg glæder mig til at lykkes med at finde den rette klub. Men indtil sæsonens sidste finale er jeg fokuseret på Liverpool, og det er derfor, vi har agenter, ikke sandt?"

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER