Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Mohammed Sayegh

Han er favorit til at vinde Ballon d'Or

GOAL har opdateret deres Ballon d'Or 2024 Power Ranking og her får du overblikket over hvem de mener, er favoritten til at vinde den store individuelle pris.

Lionel Messi har otte styks - og topper klart listen af spillere med flest Ballon d'Ors. Om lidt over tre måneder skal endnu en Ballon d'Or uddeles og GOAL har opdateret deres Power Ranking, hvor Jude Bellingham pt. anses som værende favoritten.

Bellingham og Vinicius har generelt set igennem sæsonen været blandt de største favoritter til prisen, men for nu lader det til at brasilianeren må se sin klubkammerat løbe med trofæet - hvis han kan holde dampen oppe til oktober, hvor Ballon d'Or uddeles.

GOAL's Ballon d'Or 2024 Power Ranking

 1. Jude Bellingham
 2. Vinicius Jr.
 3. Kylian Mbappé
 4. Rodri
 5. Harry Kane
 6. Toni Kroos
 7. Phil Foden
 8. Florian Wirtz
 9. Dani Carvajal
 10. Lautaro Martinez
 11. Erling Haaland
 12. Bukayo Saka
 13. Fede Valverde
 14. Lamine Yamal
 15. Nico Williams
 16. Lionel Messi
 17. Virgil Van Dijk
 18. Rodrygo
 19. Cody Gakpo
 20. Jamal Musiala

Det er nogle store navne, som rumsterer på listen og der er stadig en håndfuld af dem, som kan nå at løbe med en stor titel inden Ballon d'Or skal uddeles. Bellingham, Mbappé, Rodri, Kane, Foden, Carvajal, Saka, Yamal, Williams, Van Dijk og Gakpo er fortsat med ved EM, hvor man er nået til semifinalerne.

Vinicius er sammen med Brasilien ude af Copa America, hvor Lautaro Martinez, Valverde og Messi stadig er med - ligeledes i semifinalerne.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER