Europa: Champions League
FT
1 - 1
(0 - 1)
PSV
Dortmund
L. de Jong (56)
D. Malen (24)
Hjalte Belmann

Fan-reaktioner: PSV Eindhoven - Dortmund

Fed kamp, hvad mon fansene siger til den ? Vi har samlet et udpluk af de bedste reaktioner på de sociale medier.

PSV fan-reaktioner

“Boscagli med dejlige afleveringer, Veerman var overalt og Schouten var rolig og god med bolden. Det er ærgerligt, at de sidste afleveringer ikke faldt godt, og at Tilman ikke scorede ved 0-0, selvom han arbejdede hårdt. Lozano var uheldig, men fortsatte med at arbejde. Vi bliver nødt til at afslutte det i Dortmund, selvom det ikke bliver let”

“Hvor har jeg nydt at se Boscagli, Schouten og Veerman i dag, klart de bedste i dag”

“Dette var virkelig en flot kamp fra PSV's side. Forsvaret var i orden. Vi havde gode chancer og gav ikke meget væk, mod dette farlige hold. Spændt på hvordan Dortmund analyserer dette. De skal angribe på deres hjemmebane. Mens de har set, at dette PSV hold var stærkest på alle områder”

Dortmund fan-reaktioner

“Malen, Meyer og Hummels spillede godt, og Wolf og Sabitzer gjorde det godt efter min mening. Vi lavede for mange fejl, både i afleveringerne og i afslutningerne”

“Desværre endnu en gang ikke en god kamp. Anden halvleg var virkelig katastrofal, så det kan du bare ikke prøve at snakke godt om. At vi overhovedet stadig får et point med hjem herfra skyldes kun PSV's dårlige udnyttelse af chancerne”

“Ingen vilje, bevægelse, engagement. Det har været sådan med BVB i noget tid. Med 1-1 kan man være mere end lykkelig, selvom PSV ikke havde farlige chancer i anden halvleg, forventer jeg en anden optræden fra BVB i returkampen”
 

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER