Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Lara Thomsen

Tyskland finder stadig aldrig en angriber og en spiller med fremragende hovedstødsfærdigheder som Miroslav Klose

Vi har kigget lidt nærmere på hvordan fansene ser på kampen:

Fan-reaktionen: Schweiz 

“Forskellen mellem en træner, der laver 5 udskiftninger (inklusive målscoreren), og en anden, der kun laver 3, når mange spillere er udmattede!”

“Stort match! Schweizerne spillede en meget organiseret og pressende kamp! Noget Tyskland ikke håndterer særlig godt”

“Den schweiziske landshold spillede over 90 minutter meget disciplineret og taktisk smart. Naturligvis skete der ikke så meget i angrebet, men at score ét mål ud af 3 chancer er heller ikke dårligt. Embolo spillede svagt og satte Schweiz under stort pres med sine fejlafleveringer to gange. Tyskerne spillede ikke særlig godt. Opbygningen var langsom og der var for mange fejlafleveringer. Ideforladt foran og inde i 16-meteren.... Tyskerne skal lægge markant mere i næste kamp, ellers ender EM-eventyret tidligt. Uanset hvem Schweiz møder i ottendedelsfinalen, er chancerne for at nå kvartfinalen i denne turnering gode. Indtil videre har Italien ikke imponeret, kroaterne har aldersproblemer, og Albanien ville også være til at håndtere - selvom Albanien ville være den mest ubehagelige modstander.”

Fan-reaktionen: Tyskland

“Næsten mere end 5 år tog det DFB at forstå, at Timo Werner er spild. Nu hvor mange flere år skal der gå, før de forstår, at Fullkrug er en perle af en angriber. Lad ham spille fra starten.”

“I dag var midtbanen slet ikke harmonisk i modsætning til de to foregående kampe, og det er en bekymrende sag. Det første hold, vi står over for, er gode til at presse, og det skabte problemer for os. Jeg håber, der bliver arbejdet på at spille under pres her. Vi kom igennem det sikkert, men det går måske ikke igen.”

“Tyskland finder stadig aldrig en angriber og en spiller med fremragende hovedstødsfærdigheder som Miroslav Klose. Kai Havertz kan aldrig erstatte ham. Tyskland skal forbedre sig! Sådan en præstation vil ikke vare længe mod Spanien eller Frankrig!”


 

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER