Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Daniel Ehmsen

Europæisk storklub kigger efter vigtig Arsenal-profil

Et skifte væk efter blot halvandet år er ikke umuligt.

AC Milan har Arsenals polske forsvarsspiller Jakub Kiwior på ønskelisten, selvom der ikke er forhandlinger lige nu, hvor Kiwior er til EM i Tyskland. 

Det fortæller den italienske sportsjournalist Rudy Galetti. 

Jakub Kiwior kom til Arsenal i januar sidste år, men efter halvandet år i London, kan forsvarsspilleren allerede være på vej videre. 

Tidligere er Juventus blevet nævnt som interesserede, da klubbens nye træner, Thiago Motta, er stor beundrer og senere er de italienske konkurrenter fra AC Milan også kommet i spil. 

Rudy Galetti maner dog en smule til ro og fortæller, at der ikke er noget konkret omkring Kiwior lige nu, da han er med det polske landshold til EM. 

Det kan dog meget snart ændre sig, for Polen er som det første land slået ud af turneringen, og når de har spillet deres sidste gruppekamp tirsdag aften mod Frankrig rejser de derfor hjem og på ferie. 

Ferien kommer muligvis ikke kun til at stå på afslapning for Jakub Kiwior, der skal overveje om han skal blive i Arsenal og kæmpe for spilletiden, som var lidt svingende i sidst sæson, eller om han skal skifte til en ny klub. 
 

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER