Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Michael Ehrhorn

Erik Ten Hag har ny ønskespiller klar: Skal han til Manchester United

RB Salzburg kan miste en af sine mest lovende spillere, hvis Erik Ten Hag og Manchester United lykkedes med at lokke Oumar Solet til.

Manchester United er på udkig efter defensive forstærkninger denne sommer, og ifølge rygterne er RB Salzburgs Oumar Solet en potentiel tilføjelse til Erik ten Hags trup. 

Efter en sæson præget af defensiv usikkerhed og i kølvandet på Raphael Varanes afgang, søger de røde djævle desperat at styrke bagkæden.

Franske RMC Sports rapporterer, at Solet er blandt de navne, Ten Hag har på sin ønskeliste. Den 24-årige midterforsvarer har haft en fremragende sæson under Gerhard Struber i Salzburg, og klubben forventer angiveligt en transferpris på mellem 12 og 15 millioner euro for deres stjerne. Solet har kontrakt frem til sommeren 2025, men han er ivrig efter at finde nye græsgange allerede denne sommer.

Manchester United er dog ikke alene om interessen. 

I sidste måned blev Solet også sat i forbindelse med West Ham, som ligeledes søger defensive forstærkninger efter David Moyes' afgang. Selvom denne transfer endnu ikke er blevet realiseret, kan United forvente konkurrence fra den London-baserede klub.

Det er sandsynligt, at Solet skifter klub i sommerens transfervindue, men hvor han ender, er stadig uvist. Forsvareren håber dog at få sin fremtid afklaret inden starten af pre-season, så han kan koncentrere sig fuldt ud om sine nye udfordringer.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER