Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Daniel Zass

Derfor, Neymar forlod PSG? Nikkede kollega en skalle, var ofte fuld

Neymar forlod måske PSG i sommer, fordi han var lidt mere aggressiv, end han burde være.

Der er fodboldspilleren Neymar, festaben Neymar, og så er der øjensynligt den passiv-aggressive og fulde Neymar - noget, PSG stiftede bekendtskab med i slutningen af brasserens tid i den franske hovedstad. 

L'Equipe skriver, at Neymars sidste sæson i PSG, 2022/2023-sæsonen, ikke gik stille for sig. 

Ney skulle angiveligt have forsøgt at nikke holdkammeraten Ismaël Gharbi en skalle til træning, efter den 20-årige midtbanespiller tabte bolden til brasseren. 

De to spillere kom op at toppes, og det endte med, at Neymar måtte blive holdt tilbage og slog Gharbi, efter han var blevet skubbet ned i græsset. 

Her skulle Ney også have nikket Gharbi en skalle. 

Neymar svinede Gharbi til, og brasseren kom op at skændes med en af assistenterne for PSG's daværende træner, Christophe Galtier. 

Det franske medie skriver videre, at Neymar også opførte sig mærkeligt, hver gang han så den portugisiske midtbanespiller Vitinha.

Ney skulle ifølge det franske sportsmedie have været meget lunefuld, hver gang portugiseren var i nærheden af ham, svær læse og meget irriteret, hver gang den 24-årige portugisiske midtbanespiller så Neymar. 

L'Equipe skriver, at brasilianeren ofte opførte sig mærkeligt og bizart ifølge den tidligere Porto-spiller. 

Måske en af forklaringerne på, at Ney var så aparte, skyldes ifølge det franske medie, at den brasilianske troldmand i store dele af 22/23-sæsonen dukkede op til træning plørefuld. 

Neymar skiftede i sommer fra PSG til saudiarabiske Al Hilal for 675 millioner kroner. 

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER