Viktor Krapper

"Den nye Haaland" Scorer hattrick i Nations League

Sloveniens Benjamin Sesko scorede mandag aften hattrick mod Kasakhstan.

Benjamin Sesko fra Slovenien er en af de varmeste angrebstalenter i europæisk fodbold.

Den unge slovener er ofte blevet sammenlignet med den Norske verdensstjerne Erling Haaland, da de har samme voldsomme fysik, er yderst målfarlige og begge har været en tur forbi Redbull møllen, hvor Sesko startede i Liefering, derefter Salzburg og nu Leipzig, klubber der alle er under Redbulls vinger.

Slovenien mødte lørdag aften Kasakhstan i Nations League, hvor den målfarlige angriber viste hvorfor han bliver sammenlignet med netop Haaland. Sesko scorede nemlig et hattrick på ca. 40 minutter med mål i 23, 28 og 63 minut, 3-0 blev også kampens resultat.

Slovenerens målfarlighed har også været noget, der har tiltrukket opmærksomhed fra de største klubber i Europa, hvor især Manchester United har været kædet sammen med Sesko.

Sesko scorede også Sloveniens eneste mål mod Østrig i sæsonens første Nations League kamp, hvilket vil sige at Sesko har scoret alle Sloveniens 4 mål i Nations League.