Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Lasse Friis

Dele Alli vil med til VM igen

Premier League spilleren Dele Alli har de seneste år haft nogle hårde sæsoner, der har været præget af skader og dårlige præstationer. Nu vil han tilbage på landsholdet og med til VM.

I 2016 var en ung Dele Alli på alles læber, da han havde en stærk sæson i Tottenham. Mange spåede ham en lys fremtid - specielt på landsholdet. Efterfølgende gik hans udvikling i stå. Siden Evertons kamp i går mod Chelsea havde han ikke spillet en kamp siden starten af 2023 grundet en skade. 

Han fortæller nu, at han er motiveret for at komme tilbage og vise sin kvaliteter på en fodboldbane. Det indebærer blandt andet, at han gerne vil med England til VM i 2026, der er hans helt store mål. 

You know you can set reminders on your phone, I have a reminder at 11 o'clock every day that says, "World Cup 2026". That's my aim for now. I think that people will be like, "he hasn't played in a year" but I don't care, I know my level,' sagde Alli i et interview. 

Det virker altså til, at den engelske fodboldspiller tror på sig selv og vil arbejde hårdt for at komme tilbage i fodboldform og på landsholdet frem mod den næste VM-slutrunde. 

Hans umiddelbare fremtid er svær at spå om. Hans kontrakt med Everton udløber til sommer. Det vides ikke om hverken Alli eller Everton er interesseret i at skrive en ny kontrakt. Han fortæller dog, at det ikke er noget, som han stresser over, men derimod blot giver endnu mere incitament for at arbejde hårdt og vise sig frem. 
 

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER