V. Pavlidis (49), V. Pavlidis (90)
Jeppe Syndergaard Jensen

Dårlig nyhed hos PL-favoritter: Vigtig Arsenal-profil skadet i landskamp

En i forvejen forfærdelig aften blev værre for Englands nr. 7, Bukayo Saka, der måtte lade sig udskifte efter en baglårs-skade. Få indblik i historien her.

Da England torsdag aften løb ind i et 1-2-nederlag til Grækenland på eget græs, var det med Arsenals Bukayo Saka i startopstillingen. Det var dog et trist udfald, der kom i forbindelse med starten af 2. halvleg, hvor Arsenal-profilen måtte lade sig udskifte i det 51. minut.

Omfanget af skaden vides endnu ikke, men tests i de kommende dage vil klarlægge skadens omfang. Saka tog sig til baglåret i forbindelse med Grækenlands første scoring, der fandt sted i det 49. minut, hvor de bragte sig foran 0-1.

England-træner, Lee Carsley, sagde følgende om Sakas skade til pressen efter kampen: “Han er ved at blive vurderet. Det er klart, at man i forbindelse med deres første mål kunne se, at han følte noget i benet”.

Den unge Arsenal-profil har i Martin Ødegaards fravær været anfører for ‘The Gunners’ og samtidig bidraget med fantastiske 7 assists og 2 mål i de første 7 spillerunder i Premier League.