Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Michael Ehrhorn

Dansk klub straffet efter ballade: Lukker stor tribune

OB må ikke bruge deres populære Richard Møller Nielsen-tribune til den kommende hjemmekamp i NordicBet Ligaen.

Der var fan-uroligheder mod slutfasen, da OB rykkede ned i NordicBet Ligaen med nederlag i sidste runde ude mod Viborg. Der blev kastet ting på banen, og det var over grænsen.

Noget der nu også koster fynboerne yderligere. I en pressemeddelelse på klubbens hjemmeside reagerer OB på en kendelse fra fodboldens disciplinærudvalg:

"Odense Boldklub skal betale en bøde på kr. 100.000,- og fradømmes retten til at benytte Richard Møller Nielsen Tribunen til næste hjemmekamp i den kommende sæson af NordicBet Ligaen. 

Fodboldens Disciplinærinstans har ved sanktionsfastsættelsen blandt andet lagt vægt på, at der er tale om pyroteknik af særlig farlig karakter, og at der tilmed blev kastet pyroteknik til stor fare kampens aktører og øvrige tilskuere. 

Odense Boldklub tager afstand fra enhver brug af pyroteknik og den gruppe af personer og deres helt uacceptable opførsel, der bragte vores klub og vores fans ry i miskredit.  

Vi accepterer derfor kendelsen, mens vi fortsat efterforsker hændelsen for at identificere de skyldige, så de kan straffes."

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER