Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Daniel Zass

City vil betale 1 milliard for tysk stjerne: De Bruynes erstatning er fundet

Kevin De Bruynes erstatning kan meget vel gå hen at blive Florian Wirtz, skriver Caught Offside.

Kevin De Bruynes fremtid i Man City er fortsat usikker, og Premier League-mestrene har kig på Bayer Leverkusens Florian Wirtz som belgierens afløser på Etihad Stadium.

De Bruynes kontrakt med City udløber i 2025, så det er nu eller aldrig, hvis man vil tjene penge på den tidligere Wolfsburg-spiller.

Kilder har informeret CaughtOffside om, at Al-Nassr, Al-Ittihad og flere europæiske klubber overvåger De Bruynes situation i Manchester.

Hvis den 32-årige belgier ikke skriver under på en ny aftale, vil det kommende transfervindue være det ideelle tidspunkt at sælge den belgiske superstjerne på, da de saudiarabiske klubber er klar til at lægge omkring 425-500 millioner kroner på midtbanespilleren.

Hvis Manchester City skiller sig af med De Bruyne, har Manchester-klubben kig på Bayer Leverkusens Florian Wirtz som erstatning, men Premier League-klubben vil få svært ved at lokke den unge spiller fra Tyskland til sommer.

Ifølge Caught Offside fortsætter Bayern München, PSG, Manchester City og Real Madrid med at holde øje med Wirtz. 

Bayer Leverkusen er dog ikke villig til at sælge den tyske stjerne forud for 2024/25-sæsonen, men et bud på 1,1 milliarder kroner kan få dem til at skifte mening.

Det er svært at se nogen klub matche prisen, men Manchester City kan gøre det afhængigt af, hvor meget de kan få for en De Bruyne-transfer til Saudi Arabien.

Det er ikke svært at regne ud, hvorfor de europæiske storklubber vil have Wirtz, da den 21-årige har været afgørende for Leverkusens succes i denne sæson. 

Den tyske landsholdsspiller har spillet 46 kampe for Bundesliga-mestrene og har lavet utrolige 18 mål og 19 assists for vesttyskerne. 

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER