Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Rasmus Arvad Christensen

Bayer Leverkusen-stjerne afslører: Jeg drømmer om at spille her

Bayer Leverkusens forsvarsstjerne Alejandro Grimaldo har et stort mål om at komme til at spille i LaLiga engang i fremtiden.

Den 28-årige spanske forsvarsspiller Alejandro Grimaldo skiftede i sommeren 2023 til Bayer Leverkusen fra Benfica. Og spanierens første sæson for det tyske mandskab må siges at have været en stor succes. 

Bayer Leverkusen er fortsat ubesejret i alle turneringer i denne sæson, og har allerede vundet det tyske mesterskab. Derudover er det tyske mandskab i den tyske pokalfinale samt med i Europa League-semifinalerne.

Grimaldo har haft stor betydning for Bayer Leverkusens succes i denne sæson, da forsvarsspilleren har leveret 11 scoringer og 16 oplæg i 44 kampe for det tyske mandskab, og desuden har spillet på et imponerende højt niveau.

Derfor bliver den 28-årige spanier også i øjeblikket anset som en af de bedste venstrebacks i verden, og har tiltrukket sig interesse fra flere store europæiske klubber.

Ifølge Alejandro Grimaldo selv er der dog ingen tvivl om, hvad spanierens drømmedestination er. Det tidligere FC Barcelona-talent har nemlig indrømmet, at han drømmer om at vende tilbage til den spanske liga:

- At spille i Spanien er et mål, jeg har. Jeg vil gerne spille i LaLiga i fremtiden, fordi det er mit land, siger Alejandro Grimaldo til Radio MARCA.

Grimaldo har en fortid i FC Barcelona, hvor han optrådte for diverse ungdomshold samt Barcelonas B-hold fra 2009 til 2016. 

Den spanske forsvarsspiller nåede i alt at spille 92 kampe for Barcelonas B-hold, men fik aldrig debut for Barcelonas førstehold. 
 

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER