Daniel Zass

Arsenals angriberliste er klar: Har disse syv bombere i kikkerten

Arsenal overvejer at hente en ny angriber til sommer, og The Gunners har syv måltyve i overvejelserne.

Arsenal har ifølge transferjournalisten Ben Jacobs flere angribere i kikkerten til sommer. 

Den engelske journalist skriver, at Viktor Gyökeres er en af de angribere, klubben helst vil have, når sommerens transfervindue åbner. 

The Gunners har været sat i forbindelse med angriberen i flere måneder, og klubben var på Estadio José Alvalade i sidste måned, hvor svenskerens klub, Sporting Lissabon, tog imod Benfica. 

Her fik den engelske storklub scoutet svenskeren, der spillede en god kamp og scorede for det portugisiske storhold. 

Den 25-årige svensker koster ifølge portugisiske medier 750 millioner kroner - en pris, der er for høj for Arsenal, og som man vil forsøge at forhandle ned. 

Gyökeres har lavet 36 mål og 14 assists i 40 kampe for Sporting i denne sæson. 

Arsenal har også RB Leipzigs Benjamin Sesko og Brighton-angriberen Evan Ferguson i søgelyset - spillere, som Chelsea og Manchester United også er ude efter. 

Bologna-angriberen Joshua Zirkzee overvejes også, og den hollandske angriber er også på Uniteds og Milans radar. 

Ivan Toney har længe været oppe at vende i det nordlige London og er også en angriber, The Gunners vil gå efter at hente til sommer. 

Jacobs skriver imidlertid, at Toney ikke er den mest sandsynlige transfer, da englænderens prisskilt intimiderer London-klubben, der ikke har i sinde at byde omkring 700 millioner kroner for at hente den 27-årige angriber. 

Det, der kan tale for, at The Gunners kan hente Toney, er, at Artetas tropper måske står med gode kort på hænderne ved forhandlingsbordet til sommer, da englænderens kontrakt med Brentford udløber i sommeren 2025. 

Med et år tilbage af sin kontrakt er det ikke usandsynligt, at Arsenal kan bruge de bedst tænkelige forhandlingstaktikker til møderne med Brentford, som er, at Toney gerne vil spille for Arsenal, har et år tilbage af sin kontrakt og ikke vil forlænge og dermed er tvunget til at sælge, medmindre Brentford er villig til at miste angriberen kvit og frit.

Chelsea skulle også være ude efter Toney, og en fordel for begge klubber er, at angriberen foretrækker at blive i London frem for at skifte til Manchester, hvor United ellers også skulle være ude efter bomberen. 

Hvis ikke Toney sælges til sommer, er det ikke et urealistisk scenarie, at angriberen ryger på en fri transfer i sommeren 2025. 

Victor Osimhen er også i Arsenals søgelys, og nigerianeren skulle være stor-interesseret i at spille i Premier League. 

Napoli er ifølge Area Napoli på udkig efter en erstatning for nigerianeren og har Feyenoord-bomberen Santiago Gimenez og Leverkusen-målslugeren Victor Boniface som primære transfermål. 

Osimhen koster angiveligt 970 millioner kroner. En pris, der er alt for høj for Arsenal, der må tænke i kreative baner, hvis de vil forhandle prisen ned, da Napolis præsident, Aurelio De Laurentiis, ifølge Fabrizio Romano er en af de hårdeste forhandlere i verden. 

Arsenal overvejer også at hente Wolverhampton-profilen Pedro Neto, der ligesom Toney koster for meget. 

Med et prisskilt på omkring 700 millioner kroner er det ikke sandsynligt, at portugiseren hentes til sommer. 

Netos kontrakt med Wolves udløber i sommeren 2027. 

Arsenal skulle være villig til at betale omkring 525 millioner kroner for at hente en ny angriber. 

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER