Michael Ehrhorn

Alle vil have kæmpetræner: Nu melder United sig også på banen

Den franske legende og toptræner Zinedine Zidane ser ud til at være klar til at være træner igen. Og han er aktuel på Old Trafford.

Det er svært at blive klog på Manchester Uniteds sæson i Premier League. Bedst som tingene for alvor begyndte at spille, skuffede man pludselig fælt hjemme mod Fulham, og det har fået balladen til at blusse op igen.

For der er stadig rygter om det ene og det andet, og der er stadig en del af dem, der handler om manager Erik Ten Hag. Han er i flere medier meldt fyringstruet - måske ikke så meget nu - men til sommer er det aktuelt at se på hans situation.

Og står det til den nye medejer Sir Jim Ratcliffe, kunne det sagtens blive til et exit for Erik Ten Hag. Det skriver Foot Mercato.

INEOS og United-bossen vil nemlig meget gerne have Zinedine Zidane ind. Han har været meldt i spil til både Bayern München og Liverpool-jobbet, og United vil angiveligt også prøve lykken.

Zinedine Zidane har tidligere haft enorm succes i Real Madrid. Hans spillerkarriere behøver heller ikke nærmere introduktion.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER