Niels Sønderby

Agüero inspireret af Christian Eriksen

Den tidligere argentinske fodboldspiller er blevet inspireret af Christian Eriksen.

Den tidligere professionelle fodboldspiller Sergio Kun Agüero var desværre nødsaget til at stoppe sin karriere for snart 2,5 år siden. Det var grundet stærke smerter i brystet i en kamp mod Deportivo Alavés den 30. oktober 2021. Det blev konstateret, at han havde ventrikulær arytmi, som blev vurderet for farligt til at fortsætte karrieren. 

Ifølge mediet ‘Bola Vip’ så er der dog nyt om Agüero, som har overvejet at genoptage sin fodboldkarriere, hvis det er muligt. Den tidligere Manchester City-bomber nævner bl.a. at hans overvejelser om at starte igen kommer på baggrund af, at danske Christian Eriksen også vendte tilbage til fodboldbanen efter hans hjertestop på banen mod Finland ved EM i 2021. 

Eriksens tragiske hændelse var endda voldsommere end Agüeros, da danskeren skulle have behandling på banen, inden han kom på hospitalet og kom sig efter det chokerende hjertestop. Eriksen vendte glædeligt tilbage på banen efter genoptræning og en ICD placeret i kroppen, som hjælper hjertet, hvis der skulle komme et hjertetilfælde igen.

Danskeren har siden da spillet problemfrit og på højt niveau, hvilket er noget som især har vist Agüero, at han måske kunne gøre noget lignende i den nærmeste fremtid.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER