Niels Sønderby

Afsløring: Fransk superstjerne var på vej til FC Barcelona

PSG-angriberen har tidligere i sin karriere været på vej til, at skrive under med FC Barcelona.

Den franske angriber Kylian Mbappe, som optræder for den franske hovedstadsklub Paris Saint Germain har været rygtet væk længe og ser ud til, at forlade PSG til sommer for, at skifte til mægtige Real Madrid i Spanien ifølge adskillige medier og rygter.

Der er dog også kommet en afsløring på bordet, om at unge Mbappe var på vej til Catalonien og FC Barcelona tilbage i 2017 ifølge mediet ‘PSG Talk'. Dette var på vej til at ske, da Neymar blev solgt til PSG og Barca ledte efter en erstatning. Her havde man udset sig Mbappe, som på daværende tidspunkt optrådte for AS Monaco. 

Catalanerne endte med at se Ousmane Dembele som erstatning for Neymar. Derefter endte Mbappe i PSG og har siden da været en stjernespiller med masser af mål til følge. 

Ikke desto mindre ser det ud til, at det er Barcas rivaler fra Madrid, som får fornøjelsen af den lynhurtige og målfarlige angriber denne sommer. Los Blancos er klar til, at sprænge banken for superstjernen, som har været rygtet unægtelig mange gange til den spanske hovedstad. 

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER