Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Spanien: La Liga
FT
1 - 2
(1 - 1)
Sevilla
Barcelona
Y. En-Nesyri (31)
R. Lewandowski (15), F. Lopez Marin (59)
Michael Ehrhorn

Xavi i stor gestus før FC Barcelona-exit: Stiller krav til klubben

Xavi vil gerne have, at der udbetales fuld løn til hans stab, efter at han er blevet fyret fra storklubben.

Xavi Hernandez har angiveligt krævet, at Barcelona betaler fuld kompensation til hans stab efter at være blevet informeret om, at han skal forlade klubben i endnu en kovending af en beslutning. 

Den spanske træner, som havde en kontrakt med den catalanske klub indtil 30. juni 2025, er indstillet på at bryde båndene med det samme. Ifølge AS er Xavi dog meget opsat på at forlade klubben på en venskabelig måde ved at give afkald på sin resterende løn, som beløber sig til 12 millioner euro - i bytte for en garanti om, at hans stab vil blive fuldt kompenseret.

Det trænerteam, som Xavi samlede i Barcelona, består af otte nøglepersoner, der hver spiller en vital rolle i klubbens drift. Syv medlemmer af dette team, inklusive assistenterne Oscar Hernandez og Sergio Alegre, fysisk træner Ivan Torres, fysioterapeut Carlos Nogueira og scouts David Prats, Sergio Garcia og Toni Lobo, har været med Xavi siden hans tid i Al Sadd. Det ottende medlem, kommunikationschef Edu Polo, sluttede sig til holdet sidste sommer og har ligesom de andre medlemmer en kontrakt med klubben indtil 2025.

Xavi har gjort det klart, at hans aftale om at give afkald på sin løn afhænger af den fulde afregning af hans stabs kontrakter - hvilket sandsynligvis vil koste klubben omkring 3 millioner euro. Han mener, at beløbet bør være acceptabelt for klubben, da det ikke vil sprænge deres budget.

Det skriver Goal.com.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER