Rasmus Arvad Christensen

Vildt: Stor Premier League-klub vil have FC Nordsjælland som samarbejdsklub

Den danske superligaklub FC Nordsjælland er angiveligt i forhandlinger med den engelske storklub Tottenham omkring et klubsamarbejde.

FC Nordsjælland har gennem tiden fået opbygget et flot ry ved at producere store fodboldtalenter og sælge dem til store europæiske topligaer for høje beløb.

Den danske superligaklub har blandt andet solgt Mohamed Kudus, Andreas Schjelderup og Kamaldeen Sulemana til store europæiske klubber for høje beløb, og FC Nordsjælland skulle i øvrigt netop nu også være i gang med at sælge Ibrahim Osman for et stort beløb.

FC Nordsjællands flotte ry har nu også betydet, at klubben har tiltrukket sig interesse fra en stor Premier League-klub.

Mediet Football Insider melder nemlig, at Tottenham angiveligt skulle være interesseret i at have FC Nordsjælland som samarbejdsklub. Ifølge mediet skulle der efter sigende allerede være forhandlinger i gang mellem de to klubber.

Tottenham skulle angiveligt være imponeret over superligaklubbens arbejde, og skulle være interesseret i at have FC Nordsjælland som samarbejdsklub, for at hente store talenter til London-klubben for derefter at kunne sælge dem for et stort beløb.

Det er foreløbigt blot spekulationer, men det skal blive spændende at følge med i, hvorvidt FC Nordsjælland og Tottenham bliver samarbejdsklubber eller ej. 
 

Live - Sportsnyheder