Rasmus Arvad Christensen

Vildt: Bayern München jagter stor Liverpool-stjerne

Den tyske storklub skulle angiveligt have et godt øje til Liverpools skotske venstreback, Andy Robertson.

Bayern München ser ud til snart at miste deres canadiske venstreback, Alphonso Davies, da den canadiske stjernespiller nærmer sig et skifte til den spanske storklub Real Madrid.

De seneste meldinger lyder på, at Davies og Real Madrid skulle have indgået en mundtlig aftale om et sommerskifte i 2024 eller i 2025, og derfor tyder det mere og mere på, at canadieren snart er fortid i den tyske storklub.

Derfor er Bayern München naturligvis også på udkig efter at finde en erstatning for Davies, og det skulle de forsvarende tyske mestre angiveligt have fundet i Premier League.

Ifølge mediet Daily Mail skulle Bayern München være meget interesseret i at hente Liverpool-stjernen Andy Robertson til klubben som erstatning for Alphonso Davies.

Mediet skriver yderligere, at Robertson skulle være øverst på Bayern Münchens liste over potentielle kandidater til at erstatte den canadiske venstreback. 

Den tyske storklub skulle dog efter sigende være indstillet på, at det vil være en stor udfordring at skrive kontrakt med Robertson, men klubben er fast besluttet på at erstatte Davies med en venstreback i topklasse.

Andy Robertson har gennem de sidste mange sæsoner været en stor profil for Liverpool, hvor han foreløbigt har spillet 282 kampe, og leveret 64 oplæg til scoringer.

Den skotske venstreback er desuden den forsvarsspiller i Premier Leagues historie, der har leveret flest oplæg til scoringer. Robertson deler rekorden sammen med sin Liverpool-holdkammerat Trent Alexander-Arnold, da begge forsvarsspillere står noteret for 58 Premier League-oplæg.
 

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER