Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Mohammed Sayegh

Vild kritik af Harry Kane: Som at have Ronaldo

Harry Kane har mødt kritik for sine præstationer ved EM og den seneste kritik kommer fra Jamie O'Hara, der sammenligner Kanes indstilling med Cristiano Ronaldos.

Hverken Harry Kane eller Cristiano Ronaldo har haft et god EM. Forskellen er blot at Harry Kane er med i semifinalerne sammen med England mens Portugal og Ronaldo blev sparket ud sidste uge af Frankrig.

Nu udtaler Jamie O'Hara, at Harry Kane kun er med på banen på grund af sit navn - præcis som Cristiano Ronaldo.

-England har flere offensive problemer med Harry Kane på toppen. Han er ikke-eksisterende - det er som at have Cristiano Ronaldo på banen. Han er der kun på grund af sit navn, fortæller O'Hara og føgler op:

-Gareth Southgate tør ikke pille ham ud fordi han tror, at Kane måske scorer. Men Kane har ikke været god nok. Både Toney og Watkins fortjener muligvis at starte eller i hvert fald at få minutter. Hele pointen med at have Kane på banen er så man har en, der kan score straffespark. Men i dag har England gode skyttere.

-Der bliver nødt til at blive rejst et spørgsmål hvis Kane starter mod Holland. Han ser doven ud og laver ikke løb ind i feltet og han har ikke det der powerinstinkt til at score mål længere.

Harry Kane og England har en enkelt dag endnu til at forberede sig til semifinalen mod Holland. I mellemtiden kan de følge Spanien-Frankrig i den anden semifinale i aften.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER