Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Daniel Zass

Vild handel: Var kædet sammen med Juve - tager til brasiliansk fodbold

Palmeiras kunne natten mellem mandag og tirsdag præsentere Felipe Anderson som ny spiller i klubben, selvom brasseren var kædet sammen med Juve i flere uger og var meldt centimeter fra "Bianconeri".

“Hvad skete der lige der?” 

Det er ikke utænkeligt, at medlemmer af Juve-ledelsen spurgte hinanden, hvad der gik galt sent mandag aften, da det kom frem, at den 31-årige hurtigløber Felipe Anderson havde skrevet under på en 2,5-årig kontrakt med den brasilianske storklub Palmeiras. 

I hele 2024 har der været forlydender om, at Juventus var tæt på at hente den vævre brasilianer - det gælder især de sidste 2-3 uger. 

Flere italienske medier som Fabrizio Romano, Gazzetta dello Sport, Corrriere dello Sport med flere meldte, at Andersons skifte til Bianconeri var centimeter fra at blive realiseret, men skiftet blev aldrig til noget. 

Palmeiras offentliggjorde nemlig sent mandag aften kort før midnat, at Felipe Anderson skifter til den brasilianske São Paulo-klub med italienske rødder. 

Her har brasseren skrevet under på en 2,5-årig kontrakt, der gælder fra 1. juli til den 31. december 2027. 

Palmeiras var lidt kække, da de på sociale medier skrev, at det var “et simpelt valg” for Felipe Anderson at tage til São Paulo-klubben efterfulgt af en sladder/fnis-emoji. 

Sent mandag aften skrev Anderson på Instagram: 

- Af respekt over for klubben og de personer, som har støttet mig, vil jeg nu informere om, at jeg ikke er blevet enig med Lazio om at forlænge min aftale, og derfor skal jeg prøve noget nyt i næste sæson.

Anderson tilbragte 11 sæsoner i europæisk fodbold, hvor han spillede sammenlagt otte sæsoner i Lazio, to i West Ham og en i FC Porto. 

Tidligere på sæsonen var der rygter om, at Aston Villa og klubber fra Saudi Arabien og Tyrkiet ville have raketten.

Der blev bragt historier om, at Benzemas Al Ittihad, Mahrez' Al Ahli og Ivan Rakitic' Al Shabab var de interesserede klubber fra Saudi Arabien, mens Fenerbahce skulle være bejleren fra Tyrkiet. 

Anderson har spillet 319 kampe for Lazio indtil nu, hvor brasseren står noteret for 58 mål og 63 assists.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER