Rasmus Arvad Christensen

United-legende med opråb til klubben: Køb disse to stjernespillere

Den tidligere Manchester United-angriber Dwight Yorke ser gerne, at sin tidligere klub skriver kontrakt med Heung-Min Son og Frenkie de Jong.

Selvom der fortsat er flere måneder til, at sommerens transfervindue åbner, så er der allerede fuld gang i rygtebørsen. 

Der er særligt gang i rygtebørsen hos den engelske storklub Manchester United, som mange forventer får et travlt transfervindue til sommer.

Meldingerne lyder blandt andet på, at United skulle være interesseret i at hente en angriber til klubben med henblik på at forstærke klubbens offensiv. 

Og den holdning deler den tidligere Manchester United-angriber Dwight Yorke. Han mener nemlig, at den engelske storklub burde hente Tottenhams offensive stjernespiller Heung-Min Son samt FC Barcelonas hollandske midtbaneprofil Frenkie de Jong:

- Jeg tror, vi har brug for en angriber. En angriber med lidt mere Premier League-erfaring, og en god spiller som Heung-Min Son ville være fantastisk for mig.

- Han er ikke som Harry Kane, men han har stadig energi og bringer så mange mål. Så en som ham ville tiltrække mig meget at få.

- Jeg tror også, at det ville være en god kombination at få Frenkie de Jong som mentor for Mainoo, da han passer til Uniteds midtbane. Jeg tror, han ville give os den X-faktor, som vi har brug for på midtbanen, siger Dwight Yorke ifølge Football365.

Sydkoreanske Heung-Min Son er i denne sæson noteret for 12 sæsonscoringer samt seks oplæg for Tottenham, hvor han igennem de seneste mange sæsoner har været en vigtig profil.

Hollandske Frenkie de Jong er på det seneste blevet sat i forbindelse med et skifte til Premier League, da midtbaneprofilens spanske klub, FC Barcelona, kan blive tvunget til at sælge hollænderen på grund af klubbens økonomi.

Hollænderen har i denne sæson været involveret i 24 kampe for Barcelona, hvor det er blevet til en enkelt sæsonscoring.
 

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER