Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Morten Pedersen

Torsdagens internationale rygter

Bayern München jagter forsvarsspiller i Liverpool, Milan har deres nye træner på plads, og Barcelona har været i dialog med brasiliansk midtbanespiller. Her er torsdagens internationale rygter.

Bayern München jagter en ny midterforsvarer, og de skulle vise interesse for den 27-årige Joe Gomez fra Liverpool. (Mirror)

AC Milan skulle have haft forhandlinger med Aston Villa om et køb af deres 26-årige polske forsvarsspiller Matty Cash. (TalkSport)

Paulo Fonseca der tidligere har været træner for Lille og Roma skulle blive ansat som ny træner for AC Milan. (Sky Sports)

Den 26-årige brasilianske midtbanespiller Douglas Luiz' agent har været i kontakt med Barcelonas sportsdirektør Deco, fordi Aston Villa-spilleren overvejer sin fremtid. (Sport)

Al Nassr har været interesseret i at hente Liverpools brasilianske målmand Alisson, men det er blevet afvist af ham selv. (Football Insider)

Matteo Guendouzi kan være på vej væk fra Marseille denne sommer, og Aston Villa skulle angiveligt være i forhandlinger om den 25-årige franskmand. (Football Insider)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER