Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Daniel Hvalsø Carlsen

Torsdagens engelske rygter

Pochettino som engelsk landstræner. Ny målmand til Arsenal. Pickford ønsker at blive i Everton. Her får du torsdagens engelske rygter.

Ipswich har tilbudt manager Kieran McKenna en ny kontrakt i håbet om at beholde ham på trods af interesse fra Manchester United, Chelsea og Brighton. (Sun)

Chelsea er i samtaler med McKennas repræsentanter om, at han skal blive deres nye manager. (Football Insider)

England kan udpege den tidligere Chelsea-manager Mauricio Pochettino som landstræner, hvis Gareth Southgate forlader sin stilling efter EM 2024. (Telegraph)

Argentinske Pochettino ville være interesseret i at tale med Manchester United, hvis de fyrer manager Erik ten Hag. (Times)

Chelsea har udarbejdet en shortliste over kandidater til at erstatte Pochettino og håber at lave en aftale i løbet af få dage. (Athletic)

Leicester City er forberedt på en henvendelse fra Chelsea på manager Enzo Maresca. (Sun)

Arsenal er klar til at gå efter efter Feyenoords hollandske målmand Justin Bijlow - de forventer, at Aaron Ramsdale forlader klubben. (Mirror)

Tottenham er villige til at lade deres brasilianske angriber Richarlison gå for at give plads til Bournemouth-angriberen Dominic Solanke. (Talksport)

Crystal Palace har aftalt personlige vilkår med Real Betis' midterforsvarer Chadi Riad - i en aftale på op til £14 mio. (Standard)

Den engelske målmand Jordan Pickford har givet en klar indikation af, at han vil blive i Everton trods interesse fra Chelsea. (Mirror)

Crystal Palaces sportsdirektør Dougie Freedman har afvist et tilbud fra Newcastle United om at erstatte Dan Ashworth i en lignende rolle og vil blive hos Eagles. (Football Insider)

Newcastle nærmer sig den engelske forsvarsduo Tosin Adarabioyo og Lloyd Kelly, som vil være på frie transfers, når deres aftaler med Fulham og Bournemouth udløber til sommer - mens manager Eddie Howe også vil have Crystal Palace-angriberen Michael Olise. (Teamtalk)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER