Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Daniel Ehmsen

Tirsdagens internationale rygter

Barcelona må se en af klubbens talenter forlade Spanien for en slik, mens Everton forstærker sig med afrikansk landsholdsspiller.

Barcelona ser ud til at miste deres spanske angrebstalent Marc Guiu, da han er klar til at afvise en kontraktforlængelse for at skifte væk. Chelsea og Bayern München er begge villige til at betale frikøbsklausulen på 45 millioner kroner, men det er Chelsea, der er den mest sandsynlige destination for Guiu. (Fabrizio Romano)

Everton nærmer sig en aftale med Marseille, der sender den 24-årige senegalesiske angriber Iliman Ndiaye til England. (Footmercato - Frankrig)

Real Madrids Champions League-helt Joselu skifter til Qatar, hvor han i den kommende sæson skal spille for Al Gharafa. (Fabrizio Romano)

Mohamed Kudus er blevet sat i forbindelse med et skifte væk fra West Ham, men klubben har endnu ikke modtaget nogen tilbud på profilen. (Sky Sports - Tyskland)

Napoli ser Chelseas Romelu Lukaku som en potentiel erstatning for Victor Osimhen, hvis den nigerianske angriber forlader Italien denne sommer. (Calciomercato - Italien)

Aston Villa giver Chelsea kamp til stregen i jagten på den 21-årige tyske landsholdsspiller Maximilian Beier fra Hoffenheim. (Sky Sports - Tyskland)
 

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER