Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Daniel Hvalsø Carlsen

Tirsdagens internationale rygter

Colwill til Bayern. Højbjerg til Atletico Madrid. Chiquinho til Sporting. Tirsdagens internationale rygter coming up.

Bayern München er interesserede i Chelsea-forsvareren Levi Colwill - de indledende forhandlinger om at hente den engelske landsholdsspiller har allerede fundet sted. (Sky Germany)

Atletico Madrid har genoplivet deres interesse for den 28-årige danske midtbanespiller Pierre-Emile Højbjerg - efter at et skifte på 15 millioner pund fra Tottenham faldt igennem sidste sommer. (Mail)

Sporting fra Lissabon er interesserede i Wolves-fløjspilleren Chiquinho og vil være parate til at betale et gebyr på omkring 10 millioner euro for den portugisiske spiller. (O Jogo)

Den amerikanske landsholdsspiller Brendon Aaronsen, som tilbragte sidste sæson på leje hos Union Berlin, planlægger at blive i Leeds United på trods af at han har interesse fra Tyskland. (Athletic)

Juventus er indstillet på at tale med Aston Villa i de kommende dage vedr. en aftale om den brasilianske midtbanespiller Douglas Luiz - men transferen kan kun finde sted, hvis en spiller også flytter fra den italienske klub til Villa. (Fabrizio Romano)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER