Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Daniel Hvalsø Carlsen

Tirsdagens internationale rygter

Skænderi mellem Khelaifi og Mbappé. Alonso som fremtidens topmanager. Conte til Napoli eller AC Milan. Her får du tirsdagens internationale rygter.

Rapporter om et større skænderi mellem Kylian Mbappe og Paris St-Germains præsident Nasser Al-Khelaifi før Ligue 1-kampen med Toulouse er blevet afvist af kilder hos de franske mestre. (Marca)

Bayer Leverkusen-træner Xabi Alonso håber på et tidspunkt at blive træner i alle sine tre tidligere klubber Liverpool, Real Madrid og Bayern München - men er ikke sikker på i hvilken rækkefølge. (Abendzeitung)

Bayern Münchens interesse i Crystal Palace-træneren Oliver Glasner faldt, efter at Bundesliga-klubben fik at vide, at det ville koste dem 86 millioner pund i kompensation at nappe ham fra Selhurst Park. (Bild)

Napoli har genåbnet forhandlingerne med Antonio Conte om at blive deres manager, efter at italieneren sænkede sine lønkrav -  AC Milan vil også tale med den tidligere Chelsea- og Tottenham-træner. (Il Mattino)

Sevilla og Sergio Ramos er i fremskredne forhandlinger med San Diego FC om et skifte til Major League Soccer (MLS). (Athletic)

Eks-Manchester United-kant, Nani, er på udkig efter en ny klub, efter at portugiserens kontrakt i den tyrkiske klub Adana Demirspor er blevet opsagt. (Mirror)
 

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER