Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Nico Gam

Tirsdagens internationale rygter

Barcelona melder sig ind i kampen om Newcastle-stjerne, alt imens Kevin De Bruyne kan være på vej til et City-exit

Bayern München-chefen Thomas Tuchel ville tage United-jobbet, hvis han fik det tilbudt. (Sports Zone - in French)

Bayern München overvejer også De Zerbi, men har gjort den tidligere Manchester United-boss og nuværende Østrig-manager Ralf Rangnick til et af deres topmål. (TZ - in German)

Den saudiarabiske klub Al-Nassr er fortsat interesseret i at hente Manchester Citys Kevin de Bruyne til sommer og forventes snart at tage kontakt til den 32-årige belgiske midtbanespiller. (Rudy Galetti)

Barcelona har sammen med Arsenal vist interesse for Newcastle United og den svenske angriber Alexander Isak, 24, der er vurderet til 90 millioner pund, og den spanske klub håber at kunne indgå en aftale, mens The Magpies forsøger at navigere i Financial Fair Play-reglerne. (Sun)

Real Betis er på udkig efter den tidligere Manchester United- og spanske målmand David de Gea, 33, som har været på fri transfer, siden han forlod Old Trafford i slutningen af sidste sæson. (Estadio Deportivo - in Spanish)

Bayern München overvåger situationen for Barcelonas Frenkie de Jong, men den 26-årige hollandske midtbanespillers løn kan ødelægge et skifte. (Sky Sports Germany)
 

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER