Nico Gam

Tirsdagens engelske rygter

Manchester United er på jagt efter forstærkninger til forsvaret med De Ligt og Frimpong som varme emner, alt imens Arsenal og Liverpool jagter Wolves-stjerne

Tottenham er sikre på, at manager Ange Postecoglou, 58, bliver i klubben på trods af potentiel interesse fra Liverpool, som vil erstatte Jürgen Klopp til sommer. (Telegraph - subscription required)

West Ham har udskudt kontraktforhandlingerne med manager David Moyes, 60, da klubben fokuserer på at afslutte en stime på syv kampe uden sejr i alle turneringer. (Mail)

Manchester United er interesseret i Bayern Münchens forsvarsspiller Matthijs de Ligt, 24, og den hollandske landsholdsspiller er utilfreds med sin rolle hos de tyske mestre. (Sun)

Arsenal er også interesseret i De Ligt, men Manchester United er i øjeblikket i pole position. (Football Transfers)

To Bayer Leverkusen-forsvarere bliver også holdt øje med af Manchester United, og De Røde Djævles chef Erik ten Hag er meget interesseret i den hollandske højreback Jeremie Frimpong, 23, og Burkino Faso-midtbanespilleren Edmond Tapsoba, 25. (Manchester Evening News)

Ten Hag har også personligt bedt om at få Inter Milan- og Argentina-angriberen Lautaro Martinez, 26, til klubben. (Fichajes - in Spanish)

Arsenal og Liverpool er begge interesserede i at hente den portugisiske fløjspiller Pedro Neto fra Wolves, som er villige til at sælge den 23-årige, hvis de får deres pris, fordi de er under økonomisk pres. (Fichajes - in Spanish)

Wolves vil have omkring 50-60 millioner pund for Neto, som har kontrakt indtil 2027 med Molineux-klubben. (Football Insider) 

Chelsea følger Bournemouths og Ungarns venstreback Milos Kerkez, 20, sammen med Bayern Münchens og Canadas back Alphonso Davies, 23. (Football Transfers)

Fulham mislykkedes i et forsøg på at hente Borussia Dortmunds angriber Sebastien Haller i januar, da den 29-årige angriber ønskede at koncentrere sig om Africa Cup of Nations med Elfenbenskysten og ikke var villig til at skifte midt i sæsonen. (Fabrizio Romano)

Manchester Uniteds midtbanespiller Kobbie Mainoo vil acceptere enhver indkaldelse fra England, men planlægger at holde sin internationale fremtid åben, idet den 18-årige også er i stand til at repræsentere Ghana. (Mail)