Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Daniel Hvalsø Carlsen

Tirsdagens engelske rygter

Kamp om Guehi. Zirkzee på vej til Man United. Ramsey til Tottenham. Her kommer tirsdagens engelske rygter.

Arsenal og Manchester United er klar til at konkurrere om ​​den engelske forsvarsspiller Marc Guehi - den 23-årige er indstillet på at afvise Crystal Palaces nye kontrakttilbud. (Sun)

Manchester United forventes at indfri Joshua Zirkzees frikøbsklausul på 34 millioner pund og dermed hente den hollandske angriber fra Bologna. (Mail)

Man United overvejer, om de skal udløse denne frikøbsklausul eller forhandle en højere pris, der vil tillade betalinger i rater. (Guardian)

Arsenal håber at fuldføre signingen af ​​Riccardo Calafiori i denne uge efter at have holdt yderligere samtaler med Bologna om den italienske forsvarsspiller. (Guardian)

Ipswich føler sig sikre på at hente Hull Citys engelske spillere - fløjen Jaden Philogene og forsvarsspilleren Jacob Greaves for omkring 35 millioner pund. (Talksport)

Desuden er de i Everton overbeviste om, at de har slået Crystal Palace i kampen om ​​Philogene efter at have indgået en aftale med Hull. (Teamtalk)

Tottenham udforsker en spiller-plus-kontant-aftale for Aston Villas engelske midtbanespiller Jacob Ramsey - med den argentinske midtbanespiller Giovani lo Celso på vej den anden vej. (Sky Sports)

Den tidligere Wolves-anfører Danny Batth er tilbage i klubben og træner med U21-holdet, efter at den engelske forsvarsspiller forlod Norwich. (Express & Star)

Tottenham Hotspur føler sig sikre på at beholde den 16-årige engelske kantspiller Mikey Moore, trods interesse fra Paris St-Germain og Real Madrid. (HITC)

Luton er blandt de klubber, der er interesserede i den 19-årige Mechelen-midtbanespiller Ngal'ayel Mukau, som kan repræsentere både Belgien og DR Congo. (HLN)

Chelsea har indgået en aftale med Atlanta United om at købe den amerikanske venstreback Caleb Wiley for £8,5 mio. - men forventes at udlåne ham til Strasbourg. (Athletic)

Leeds United forventes at sælge den hollandske kantspiller Crysencio Summerville den franske angriber Georginio Rutter - samt den italienske angriber Wilfried Gnonto denne sommer. (Football Insider)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER