Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Daniel Hvalsø Carlsen

Tirsdagens engelske rygter

Man U overvejer at beholde Erik ten Hag. McKenna bliver i Ipswich. Frese til Norwich. Her kommer tirsdagens engelske rygter.

Manchester United har talt med den tidligere Brighton-chef Roberto de Zerbi om muligheden for at efterfølge Erik ten Hag som manager. (Guardian)

Man United overvejer samtidig at beholde ten Hag som deres manager. (Manchester Evening News)

Ipswich-træner Kieran McKenna er indstillet på at underskrive en ny langtidskontrakt på trods af interesse fra Chelsea, Manchester United og Brighton. (Athletic)

Den engelske midtbanespiller Adam Lallana er i forhandlinger om en tilbagevenden til Southampton på en gratis transfer, når hans kontrakt i Brighton udløber i næste måned. (Telegraph)

Chelsea overvejer at konkurrere med Newcastle om den engelske forsvarsspiller Tosin Adarabioyo, som vil være på fri transfer, når hans Fulham-kontrakt udløber i næste måned. (The i)

Southampton vil forsøge at købe West Hams engelske fløjspiller Flynn Downes og Newcastles 30-årige skotske fløjspiller Ryan Fraser på permanente aftaler efter succesfulde lejeophold i sidste sæson. (Daily Echo)

Leicester vil sigte mod West Brom-boss Carlos Corberan, hvis Enzo Maresca slutter sig til Chelsea. (Talksport)

Newcastle overvejer et bud på 20 millioner pund på Burnleys 21-årige målmand James Trafford. (Mail)

Liverpool vil også have Trafford, da deres irske målmand Caoimhin Kelleher ønsker at forlade klubben. (Football Insider)

Liverpool og Chelsea er blandt de Premier League-klubber, der er interesserede i Leeds Uniteds 22-årige hollandske angriber Crysencio Summerville. (Mirror)

Crystal Palaces medejer John Textor optrapper sit bud på at købe Everton - et angiveligt køb fra den amerikanske investeringsgruppe 777 Partners ser ikke ud til at blive gennemført. (Sky Sports)

Norwich City ønsker den 26-årige danske venstreback Martin Frese, hvis kontrakt med FC Nordsjælland står til at udløbe. (Bold)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER