Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Daniel Hvalsø Carlsen

Tirsdagens engelske rygter

Saudi Pro League på jagt efter United-stjerner. Nyt blod til Chelsea. Tvivl om Højlund. Her kommer tirsdagens engelske rygter.

Saudi Pro League-klubber er interesserede i at hente Manchester Uniteds brasilianske midtbanespiller Casemiro - samt portugisiske Bruno Fernandes. (Telegraph)

Arsenal er klar til at miste den lovende forsvarsspiller, Reuell Walters, efter at den engelske U20-landsholdsspiller afviste tilbuddet om en ny kontrakt for at forfølge andre muligheder. (Athletic)

Den tidligere venstreback for England, Arsenal og Chelsea, Ashley Cole, er et emne som træner i flere Championship-klubber. (Mirror)

Chelsea søger at hente en angriber, en venstreback og en central forsvarsspiller til sommer, hvor klubbens sportsdirektører Paul Winstanley og Laurence Stewart igen vil stå for klubbens transfers. (Telegraph)

Real Madrid er interesserede i at hente den alsidige engelske landsholdsspiller, Trent Alexander-Arnold, hvis fremtid i Liverpool ikke er afklaret. (Fabrizio Romano via Football365)

En række Manchester United-spillere er angiveligt ikke overbeviste om Rasmus Højlunds evne til at finde nettet, så de har været tilbageholdende med at spille bolden til den 21-årige danske angriber under kampene. (Manchester Evening News)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER