Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Michael Ehrhorn

Tidligere FCK-spiller frygtede karrierestop: Hvad fanden skal det her blive til

Tilværelsen blev vendt på hovedet, da Sønderjyske Fodbold-spilleren Christoffer Remmer blev ramt af en alvorlig omgang meningitis.

I efteråret måtte Sønderjyske Fodbold undvære den tidligere FC København-spiller Christoffer Remmer. Noget der skyldes, at han kæmpede en langt, langt vigtigere kamp uden for fodboldbanen.

Remmer blev nemlig ramt af den alvorlige sygdom meningitis. Han overlevede heldigvis, men efter en hård omgang var han præget af hallucinationer og enorme smerter. Livet på smertestillende blev pludselig hverdag, og skulle han gå en lille tur, hævede benene voldsomt op, mens armene gjorde det samme, når han brugte dem.

Og der var lang vej tilbage til fodboldbanen. Det fortæller han nu åbent i et interview med programmet “Klubben”.

"Det var et kæmpe issue. Til at starte med var man jo bare glad for, at man havde klaret den. Nu skal vi bare lige igennem det her, men jeg kunne jo godt se, hvor det bar hen ad. Jeg kunne jo godt mærke, hvor langt jeg var fra noget som helst. Så der kommer jo også de der tanker med, okay fedt nok at jeg har klaret den, men hvad fanden skal der ske nu. Jeg kommer jo ikke til at spille fodbold igen, tænker jeg. Der var så lang vej igen. Hvis jeg gik op ad trapperne, stod jeg jo nærmest og kastede op. Så træt var jeg. Jeg tænkte, at det ville blive voldsomt det her, og der vidste jeg ikke lige helt, hvad det skulle blive til," siger Christoffer Remmer til Klubben på Discovery+

Det var først efter jul, at Christoffer Remmer igen for alvor fik blod på tanden i forhold til fodboldkarrieren, da han var på træningslejr med Sønderjyske Fodbold. Her begyndte han nemlig så småt at kunne være med på banen igen til småøvelser og fysiske tests.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER