Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Michael Ehrhorn

Superstjerne vil væk fra Saudi: Dybt skuffende

Karim Benzema gider ikke længere rende rundt i Saudi Arabien, der bestemt ikke har levet op til hans forventninger.

Karim Benzema er angiveligt opsat på at forlade Al-Ittihad efter et skuffende ophold i Saudi Pro League. Ifølge Relevo har Benzema under en nylig tur til Madrid udtrykt sin "skuffelse" over for sin inderkreds. Han er utilfreds med det lave konkurrence-niveau i ligaen, dårlige faciliteter og en opfattet mangel på professionalisme, som han anser som afgørende for en topklasse liga. 

Derudover har den konstante chikane fra fans forværret den tidligere Real Madrid-stjernes problemer.

Benzemas frustrationer har nået et niveau, hvor han er ivrig efter at forlade Al-Ittihad. Han erkender dog, at hans kontrakt, som løber til 2026 er med til at komplicere tingene.

Den saudiske investeringsfond, der står bag tilstrømningen af stjernespillere til ligaen, er fast besluttet på at holde på Benzema. Det kan dog komme i spil at tillade stjernespillerne at skifte hold inden for ligaen for at opretholde konkurrencedygtigheden, uden at han skal væk. Benzemas situation er dog også blevet stærkt politisk, og det er heller ikke ligefrem mod til at gøre tingene lettere.

Muligheden for at Karim Benzema vender tilbage til Europa afhænger af et betydeligt tilbud og ligaens evne til at sikre en anden højprofileret spiller til at udfylde hans plads. Navne som Mohamed Salah er blevet nævnt som potentielle erstatninger, da egypteren anses for at være en ideel kandidat, der kan repræsentere ligaens muslimske identitet og videreføre ligaens arv.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER