Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Danmark: Superligaen
FT
0 - 0
(0 - 0)
Hvidovre
Lyngby
Michael Ehrhorn

Superliga-klub overtaget: Sender klar besked til bekymrede fans

Der har været mange forfærdelige amerikanske ejerskaber i dansk fodbold efterhånden, men i Lyngby Boldklub er de ikke bekymrede.

Lyngby Boldklub får udenlandske investorer ind.

Ejergruppen bag Philadelphia Union, Union Sports and Entertainment, køber ti procent af Lyngby Boldklub, og så har man sikret sig ret til at købe yderligere ti procent.

Siden 2018 har Lyngby Boldklub været på lokale hænder, da investorgruppen Friends of Lyngby trådte til og reddede klubben fra en truende konkurs. Denne lokale forankring har skabt tryghed og stabilitet for klubben og dens fans gennem de seneste år.

På klubbens hjemmeside adresserer Friends of Lyngby den utryghed og bekymring, som dagens nyheder kan skabe blandt klubbens fans. 

Gruppen anerkender, at de seneste hændelser i dansk fodbold har skabt både succes- og skrækscenarier for klubber med udenlandske ejere.

"Vi har, ligesom jer, også fulgt de mange cases, der har været i dansk fodbold – både dem, der er lykkedes, og dem, der er endt ulykkeligt," skriver Friends of Lyngby på klubbens hjemmeside.

Esbjerg, Sønderjyske og Helsingør er blandt de danske klubber, som i de seneste år har oplevet konflikter og udfordringer i forbindelse med udenlandske ejere. Disse tilfælde har skabt bekymring blandt fansene i Lyngby, som frygter lignende problemer i deres klub.

Friends of Lyngby fastholder, at deres model er den rette vej for Lyngby Boldklub. Gruppen har aktivt søgt en stabil og bæredygtig løsning, som ikke blot sikrer klubbens økonomi, men også respekterer dens historie og lokale rødder.

"Disse konflikter har kun været med til at bekræfte os i, at den model, vi har søgt, er den rigtige for Lyngby Boldklub," lyder det fra Friends of Lyngby.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER