Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Daniel Ehmsen

Stor Bayern München-stjerne vil væk - Real Madrid i ønskeposition

Han har afvist flere kontrakttilbud fra den tyske storklub.

Alphonso Davies ønsker at forlade Allianz Arena og Bayern München, hvilket sætter Real Madrid i en gunstig situation. 

Det melder tyske Kicker og spanske Diario AS. 

Fremtiden omkring 23-årige Alphonso Davies har været uvis i flere måneder. Den canadiske venstre back har været rygtet til Real Madrid længe, men den spanske storklub er ikke villig til at betale den pris Bayern München forlanger og samtidig håber tyskerne på, at Davies vil ombestemme sig og underskrive en ny kontrakt med dem. 

Det ser dog ud til, at det bliver Real Madrid, der trækker det længste strå. Den tyske avis Kicker melder nemlig at Alphonso Davies har besluttet sig for, at han gerne vil væk fra Allianz Arena. 

Den oplagte destination for Davies er Real Madrid, der nu står i en god position. 

Diario AS kan nemlig fortælle, at de i den spanske storklub føler sig så sikre på, at Davies vil vælge dem, at de i disse dage overvejer hvorvidt de overhovedet skal betale penge for den 23-årige forsvarsspiller, eller om de blot skal vente et år, hvor hans kontrakt med Bayern München udløber, og dermed kan Real Madrid hente ham kvit og frit. 

Alphonso Davies er netop nu med det canadiske landshold, hvor de har spillet sig i Copa America-semifinalen mod Argentina, der spilles natten til onsdag.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER