Rasmus Arvad Christensen

Stjerneangriber hyldes: Han vil gøre Manchester United til titelkandidater

Peterborough United-formand, Darragh MacAnthony, har et godt øje til Brentfords engelske stjerneangriber, Ivan Toney.

Et af de store spørgsmål i engelsk fodbold forud for sommerens transfervindue er, hvor Brentfords 28-årige angriber, Ivan Toney, spiller i næste sæson.

Meldingerne lyder på, at blandt andet West Ham, Arsenal og Manchester United alle skulle være interesseret i at skrive kontrakt med den engelske angriber, mens Brentford naturligvis også er interesseret i at beholde Toney i klubben.

Det kunne dog godt tyde på et klubskifte for Toney, som også selv tidligere har været ude at sige, at han ønsker at prøve sig af i en større klub end Brentford.

Og ifølge Peterborough United-formand, Darragh MacAnthony, er der ingen tvivl om, at Toney har niveauet til at spille for en større klub end Brentford. Han mener endda, at englænderen endnu ikke har nået sit topniveau:

- Jeg tror, at Ivan Toney ikke engang er i sin bedste alder endnu, selvom han er 28 år, på grund af den type angriber, som han er. Han er en af de spillere, hvor hans bedste fodbold ligger foran ham.

- Jeg tror ærligt, at han ville gøre Manchester United til en titelkandidat i Premier League. Jeg tror, der er fem klubber i verden, der kan ende med at købe ham, og han ville være en stor forbedring til enhver af disse klubber, siger Darragh MacAnthony til Sky Sports.

Siden Ivan Toney i januar vendte tilbage fra sin karantæne, har angriberen været involveret i 11 Premier League-kampe, og her er det blevet til fire scoringer samt et enkelt oplæg. 
 

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER