Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

England: Premier League
FT
1 - 0
(1 - 0)
Everton
Sheffield U
A. Doucouré (31)
Michael Ehrhorn

Stærkt overraskende skifte på vej i Premier League: Kan kapre ham

Kalvin Phillips har i flere måneder været på vej mod Leeds, men nu ser det ud til, at Everton vil komme ind fra højre og nappe ham.

Everton overvejer ifølge Sky Sports at byde på Manchester Citys midtbanespiller Kalvin Phillips. Den engelske spiller kan muligvis få lov til at forlade City på en ny lejeaftale, efter han tilbragte anden halvdel af sæsonen på lån hos West Ham uden den store succes.

Phillips, der blev hentet til Manchester City fra Leeds United, har fået begrænset spilletid under Pep Guardiola. Efter en periode med West Ham er Everton nu dukket op som en potentiel destination for den 28-årige midtbanespiller. The Toffees ser endda ud til at være favoritter til at sikre sig Phillips’ kvaliteter denne sommer, især efter at Leeds ikke formåede at rykke op i Premier League efter et nederlag til Southampton i Championship-playoff finalen.

Everton har brug for forstærkninger i midtbanen og ser Phillips som en ideel tilføjelse. Med Leeds’ nederlag og fortsatte ophold i Championship er det usandsynligt, at Phillips vender tilbage til sin tidligere klub. Everton er dermed i en god position til at tilbyde ham regelmæssig spilletid og en chance for at genopbygge sin karriere i Premier League.

Hvis Everton formår at sikre sig Phillips på en lejeaftale, vil det være en vigtig brik i Sean Dyches planer for den kommende sæson. Phillips' erfaring og defensive evner vil styrke Evertons midtbane, der har haft enorme udfordringer i de seneste sæsoner.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER