Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Michael Ehrhorn

Spurs og Manchester United slås om stærk forsvarer

Fulham har flere store salgsemner frem mod sommeren, og særligt en af klubbens forsvarsspillere tiltrækker sig opmærksomhed.

Der kommer til at ske rigtig meget på transfervinduet til sommer. Både på trænerfronten, men det bliver heller ikke kedeligt at følge diverse spillerhandler, for nogle af de helt store er fremme i bussen allerede nu.

I Manchester United har man enormt store defensive kvaler og har haft det i hele sæsonen, og det skal løses til sommer. Måske med en intern handel i Premier League.

I hvert falder skriver TeamTalk, at Manchester United er særdeles lune på den 26-årige Fulham-forsvarer Tosin Adarabioyo, der virkelig har gjort det godt i denne sæson. En spiller man har fulgt længe, og som man ser stort potentiale i.

United er dog udfordrede af, at man ikke er alene om gerne at ville lokke Tosin Adarabioyo til. Det vil de også meget gerne i Spurs, og der kan vente lidt af en armlægning. Både United og Tottenham vil nemlig gerne have en aftale på plads inden sommer, så skiftet til den tid blot bliver en formalitet.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER