Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

England: Premier League
FT
2 - 4
(0 - 3)
Brentford
Newcastle
V. Janelt (48), Y. Wissa (70)
H. Barnes (21), J. Murphy (36), A. Isak (38), B. Guimarães (77)
Michael Ehrhorn

Spændende melding fra Thomas Frank efter rygter

Den danske topmanager regner med at blive i Brentford, men der er alligevel en lille åbning for et exit.

Thomas Frank har endnu en gang bevist sit værd som cheftræner for Brentford, hvor han har formået at sikre klubbens overlevelse i Premier League nok en gang. Danskerens imponerende præstationer er ikke gået ubemærket hen, og flere af Englands største klubber har fået øjnene op for ham.

Ifølge adskillige rygter er Frank blevet meldt på blokken hos Liverpool, Manchester United og Chelsea, som alle ser potentiale i den danske træner. Hans taktiske dygtighed og evne til at få det bedste ud af sit mandskab har gjort ham til en attraktiv kandidat for disse storklubber, der alle har store ambitioner.

I et nyligt interview med The Athletic har Thomas Frank dog gjort det klart, at han ikke har planer om at forlade Brentford foreløbigt. 

"Jeg kommer nok til at stå på sidelinjen den 17. august. Det kommer nok til at ske. Jeg er glad her, hvilket jeg også har sagt mange gange. Det er tæt på at være det perfekte fodboldliv. Jeg har ikke travlt, og jeg leder ikke efter noget andet. Men jeg har også lært, at man skal være åben for muligheder," udtalte Frank.

Frank har ofte rost Brentford for den støtte og de muligheder, klubben har givet ham. Under hans ledelse har Brentford etableret sig som et solidt Premier League-hold, kendt for deres attraktive spillestil og evne til at udfordre større klubber. Han har skabt en tæt forbindelse med både spillerne og fansene, hvilket gør ham til en populær figur i klubben.

Selvom Frank er tilfreds med sin nuværende situation i Brentford, udelukker han ikke muligheden for at udforske nye udfordringer i fremtiden. Hans bemærkninger om at være åben for muligheder tyder på, at han ikke vil afvise et tilbud fra en af de store klubber, hvis det rette projekt kommer på bordet.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER