Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Nico Gam

Søndagens internationale rygter

Real Madrid og Barcelona jagter City-stjerne, alt imens PSG har opgivet på Frenkie De Jong

Real Madrid fører kapløbet om at hente Manchester Citys 29-årige portugisiske midtbanespiller Bernardo Silva til sommer. (Star)

Barcelona er klar til at konkurrere med Real, og klubbens præsident Joan Laporta gør Silva til et topmål. (Sport - in Spanish)

Atletico Madrid vil forlænge kontrakten med den franske angriber Antoine Griezmann, 33, hvis nuværende aftale udløber i 2026. (Rudy Galetti)

Barcelona er desperate efter at hente den tidligere akademispiller Dani Olmo, 25, tilbage fra RB Leipzig. Den spanske angriber har en frikøbsklausul på 60 mio. euro (51,7 mio. pund) i sin kontrakt. (Mundo Deportivo)

Borussia Dortmund er i "aktive forhandlinger" om at forlænge kontrakten med den tyske midterforsvarer Mats Hummels, som fylder 36 år i december. (Fabrizio Romano)

Real Madrids forsvarsspiller Nacho Fernandez har besluttet sig for at forlade klubben til sommer, og den 34-årige overvejer et skifte til Major League Soccer. (Marca - in Spanish)

Manchester United, Juventus og Inter Milan er også potentielle destinationer for Real Madrid-kaptajnen. (Fichajes - in Spanish)

PSG er klar til at opgive deres interesse i at hente Barcelonas 26-årige hollandske midtbanespiller Frenkie de Jong på grund af Financial Fair Play-problemer. (Sport - in Spanish)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER