Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Niklas Gerster

Søndagens engelske rygter

Manchester United retter blikket imod nyt forsvarsemne, da Jarrad Branthwaite er for dyr. Derudover skulle Jack Grealish overveje et skifte væk fra City. Læs om det hele her i søndagens engelske rygter.

Manchester United har startet en intern dialog om at gå efter Bayern Münchens hollandske midtstopper Matthijs de Ligt. Den 24-årige forsvarsspiller har en værdi på omkring 372 millioner kroner. (Sky Sport Germany via TZ)

Manchester United har samtidigt ikke tænkt sig at matche Evertons værdisætning af den 21-årige engelske forsvarsspiller Jarrad Branthwaite. United skulle have indledt med at tilbyde dem 377 millioner kroner, men Everton vil have hele 614 millioner kroner. (Mirror)

Manchester Citys 28-årige driblestærke kantspiller Jack Grealish skulle overveje at skifte klub, efter at han gled mere ud af startelleveren i sidste sæson. Han har dog både en høj løn og kontrakt med City indtil 2027, som skulle vanskeliggøre muligheden for at skifte væk. (Football Insider)

Manchester City har planer om at kapre Real Madrids handel af det 16-årige argentinske midtbanetalent Franco Mastantuono fra River Plate. Den unge sydamerikaner har en frikøbsklausul på knap 395 millioner kroner. (Sport via 90 Min)

Liverpool har for nyligt lavet en forespørgsel på Stuttgarts 27-årige tyske forsvarsspiller Waldemar Anton, som er en del af Tysklands EM-trup. Anton har en frikøbsklausul på knap 167 millioner kroner. (Sport Bild)
 

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER