Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Niklas Gerster

Søndagens engelske rygter

Emile Smith Rowes fremtid i Arsenal er oppe i luften, Kevin De Bruyne ser ud til at ville fortsætte i City, og så nærmer Newcastle sig et par nye forsvarsindkøb. Her er søndagens engelske rygter.

Manchester Citys 32-årige belgiske midtbanestjerne Kevin De Bruyne forventes at forlænge sin kontrakt med klubben. Dette er på trods af, at nogle af hans rådgivere skulle have afholdt møder med saudiarabiske klubber. (Mirror)

Manchester Uniteds ejer Sir Jim Ratcliffe svarede ikke tydeligt på spørgsmålet om, hvorvidt Erik ten Hag kommer til at fortsætte i jobbet som manager ovenpå klubbens FA Cup-sejr i går. (Mail)

West Hams 27-årige angrebsprofil Jarrod Bowen ønsker at blive i klubben på trods af den interesse, som der har været på den engelske landsholdsspiller fra Newcastle. (Mirror)

Arsenal og Emile Smith Rowes rådgivere skal afholde samtaler angående fremtidsudsigterne for den 23-årige kantspiller, som har fået sparsomt med spilletid i 2023/24-sæsonen. (CaughtOffside)

Manchester United ligger angiveligt bedst til i forhold til at hente det 17-årige angrebshåb Baylee Dipepa hos League One-nedrykkerne Port Vale. Både Newcastle, West Ham, RB Leipzig, Dortmund og Aston Villa har også et godt øje til den engelske U17-landsholdsspiller. (Mail)

Newcastle ser ud til at gennemføre to solide engelske forsvarskøb, da de skulle være tæt på at hente 25-årige Lloyd Kelly i Bournemouth samt Fulhams 26-årige Tosin Adarabioyo. (Football Insider)

Aston Villa har sat et prisskilt på deres offensive midtbanereserve Phillippe Coutinho. De er villige til at sælge den 31-årige brasilianer for en pris i omegnen af 52 og 69 millioner kroner, men skulle også være åbne for at leje ham ud. (Rudy Galetti)

Leicester er ved at forberede sig på transferfronten til en ny tilværelse i Premier League, og oprykkerne kigger på muligheden for at hente Feyenoords 26-årige slovakiske forsvarsprofil David Hancko. (Mail)
 

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER