Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

England: Premier League
FT
0 - 2
(0 - 0)
Brighton
Manchester U
D. Dalot (73), R. Højlund (88)
Michael Ehrhorn

Skræmmende budget: Så lidt kan Manchester United handle for til sommer

Manchester United skal være smarte på sommerens transfermarked, for pengene er angiveligt meget små.

Efter en sæson fyldt med skuffelser og en delvis overtagelse af Sir Jim Ratcliffe, forbereder Manchester United sig på en vigtig sommer, hvor truppen skal styrkes markant. 

Ifølge Daily Mail står Red Devils' transferbudget dog i øjeblikket kun på godt 350 millioner kroner, men klubben håber på at øge budgettet ved at sælge profiler og er også åbne for spillerbytte i sommerens transfervindue.

Forsvaret har vist sig at være en prioritet for Erik ten Hags mandskab. United har ifølge meldinger øjnene rettet mod Crystal Palaces Marc Guehi, Fulhams Tosin Adarabioyo og Nice-stjernen Jean-Clair Todibo. Disse spillere anses for at kunne styrke et forsvar, der har været ustabilt i løbet af sæsonen.

Udover defensive forstærkninger er Manchester United også på udkig efter en erstatning for den aldrende Casemiro på midtbanen. Klubbens interesse er også rettet mod Crystal Palaces spændende stjerne Michael Olise samt RB Leipzigs angriber Benjamin Sesko. Disse spillere kunne tilføje ny energi og kreativitet til holdets midtbane og angreb.

Erik ten Hags fremtid i klubben er stadig uafklaret, men han insisterer på, at Manchester United stadig kan tiltrække topspillere, selvom de ikke kan tilbyde Champions League-fodbold i næste sæson.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER